Chernobyl: Αυτό είναι το πραγματικό βίντεο με την πτώση του ελικοπτέρου που αντέγραψε το HBO (βίντεο)

Chernobyl: Αυτό είναι το πραγματικό βίντεο με την πτώση του ελικοπτέρου που αντέγραψε το HBO (βίντεο)

Η πτώση του ελικοπτέρου πάνω από τον πυρηνικό αντιδραστήρα έχει όντως συμβεί και η εικόνα του είναι όντως σοκαριστική.

Μετά την ολοκλήρωση του Game Of Thrones και εν αναμονή του τρίτου κύκλου του La Casa De Papel, η σειρά για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος είναι το Chernobyl.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, για όσους δεν το έχουν δει, πρόκειται για μία παραγωγή 5 επεισοδίων του HBO σχετικά με το πυρηνικό ατύχημα που έγινε στην Ουκρανία το 1986.

Σε αυτή αποτυπώνονται οι στιγμές πριν την έκρηξη, αλλά κυρίως τα όσα ακολούθησαν.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις παραγωγές που στηρίζονται σε γεγονότα που όντως έχουν συμβεί, υπάρχουν και κάποιες… σάλτσες.

Όσοι δεν θυμούνται ή δεν έχουν διαβάσει αρκετά για τα όσα έγιναν εκείνη την περίοδο στο Τσέρνομπιλ, μπορεί να νομίζουν οτι η σκηνή με την πτώση του ελικοπτέρου πάνω από τον αντιδραστήρα δεν έχει συμβεί.

Θα κάνουν λάθος όμως, καθώς ένα από τα ελικόπτερα που επιχείρησε να ρίξει άμμο, έφτασε πολύ κοντά σε έναν γερανό, με αποτέλεσμα να πέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.