ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Από το MasterChef 3 στο «Κάτι Ψήνεται» – Ο 65χρονος που έμαθε να μαγειρεύει αφότου αρρώστησε η γυναίκα του (βίντεο)

Από το MasterChef 3 στο «Κάτι Ψήνεται» – Ο 65χρονος που έμαθε να μαγειρεύει αφότου αρρώστησε η γυναίκα του (βίντεο)

Βρέθηκε μια ανάσα από το σπίτι του MasterChef τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τον είδαμε στις οντισιόν του ριάλιτι. Ο 65χρονος δοκιμάζει τώρα την τύχη του στο «Κάτι Ψήνεται».

Ασχολούνταν για πολλά χρόνια με την οικοδομή. Τα τελευταία χρόνια όμως, ο συνταξιούχος οικοδόμος το έχει ρίξει στη μαγειρική. Ο Γιώργος Αγγελάκης είχε ξεχωρίσει μεταξύ των διαγωνιζομένων στο MasterChef κατά τη δοκιμασία των οντισιόν, τόσο για την θέλησή του, όσο όμως και για την συγκινητική του ιστορία.

Ο κ. Γιώργος αποκάλυπτε τότε, πως ασχολείται με τη μαγειρική εδώ και 2,5 χρόνια, καθώς αρρώστησε η γυναίκα του και δεν ήθελε να επιβαρύνει τις νύφες του. Οπως έλεγε τότε, έφτασε να μαγειρεύει για όλη την οικογένεια, οκτώ μέλη τον αριθμό, με αποτέλεσμα οι εγγόνες του να δηλώσουν για εκείνον συμμετοχή στο MasterChef.

Παρά τη συγκινητική του ιστορία, το πιάτο του δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών των κριτών, με αποτέλεσμα ο 65χρονος να μην περάσει στην επόμενη φάση. Δείτε το βίντεο:

Από το MasterChef στο Κάτι Ψήνεται
Πέρασαν αρκετοί μήνες, το MasterChef ανέδειξε τον φετινό του νικητή και ο Γιώργος Αγγελάκης είναι και πάλι στην ελληνική τηλεόραση. Ο 65χρονος δήλωσε συμμετοχή στο Κάτι Ψήνεται και ανέλαβε χρέη οικοδεσπότη το μεσημέρι της Πέμπτης από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μοναδικός άνδρας μεταξύ των διαγωνιζόμενων της εβδομάδας, ο κύριος Γιώργος δεν είδε την τύχη του με τα ριάλιτι μαγειρικής να αλλάζει. Βαθμολογήθηκε με 21 πόντους, γεγονός που τον κατατάσσει τελευταίο μεταξύ των τεσσάρων διαγωνιζόμενων που έχουν βαθμολογηθεί ως τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.