Παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου» (βίντεο)

Παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου» (βίντεο)

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η Τζίνα Δημητρακοπούλου αποκαλύπτει ένα περιστατικό που συνέβη με κριτή του My Style Rocks, το οποίο δεν είδαμε ποτέ.

«Θα ξαναέκανα το My Style Rocks. Υπήρχαν κορίτσια που είχα στυλίστες. Φυσικά και υπήρχαν πράγματα που δεν βλέπατε. Υπήρχαν παρασκήνια. Όταν είσαι σε ένα δωμάτιο και ετοιμάζονται 10-12 κοπέλες, μπορείς να τσακωθείς για την κομμώτρια ή να τσακωθείς για την make up artist. Κάποιες τσακωνόντουσαν για τη βαθμολογία. Δεν είδατε σίγουρα πράγματα που κόπηκαν από εμένα. Φόραγα μια φούστα και από κάτω ένα παντελόνι και κάποιος από τους κριτές μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ προσβλήθηκα, είπα ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου και ήρθαμε στα λόγια. Μου είπε ότι είμαι απότομη και του εξήγησα ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν χρειάζεται να σας πω πέντε φορές ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου», ανέφερε η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.