ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor 3 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία -Το ριάλιτι επιβίωσης γιορτάζει απόψε τα 100 επεισόδια

Survivor 3 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία -Το ριάλιτι επιβίωσης γιορτάζει απόψε τα 100 επεισόδια

Γκρίνιες φέρνει στη Μαύρη Ομάδα η ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, όπως εξελίχθηκε το Σάββατο. Η επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα να μπει στο παιχνίδι στο flag race επικρίνεται έντονα από τους συμπαίκτες της.

Με ένταση θα φτάσει στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία η μαύρη ομάδα, που έχασε στο φώτο φίνις τη Σάββατο με 10-9 από την λευκή ομάδα, στο πρώτο αγώνισμα. Οπως φαίνεται από το trailer του αποψινού Survivor, οι συμπαίκτριες της Κατερίνας Δαλάκα δεν εκτίμησαν το γεγονός πως μπήκε στο τελευταίο αγώνισμα που έκρινε και τον νικητή.

Ποιον δίνουν νικητή του αγωνίσματος ασυλίας τα spoiler του Survivor

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τελευταία στο διαδίκτυο, οι Λευκοί πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι και έτσι δεν δίνουν περιθώρια στους αντιπάλους να πάρουν τη ρεβάνς. Φαίνεται λοιπόν πως με 2-0 υπέρ της λευκής ομάδας, οι παίκτες της μαύρης θα κληθούν να ψηφίσουν για τους προτεινόμενους για αποχώρηση στο συμβούλιο του Survivor.

Σύμφωνα με άλλη διαρροή βέβαια, οι μαύροι του Survivor καταφέρνουν να πάρουν ένα αγώνισμα, οδηγώντας την δοκιμασία στην… παράταση. Τελικά, οι νικητές παραμένουν και πάλι οι παίκτες της Λευκής Ομάδας, με το σκορ να διαμορφώνεται όμως στο 2-1.

Γιορτάζει τα 100 το Survivor

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor σηματοδοτεί τα 100 επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης για το 2019 από τον Ιανουάριο όταν και ξεκίνησε η τρίτη σεζόν του παιχνιδιού. Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά φέτος, το Survivor ξεκίνησε ως μάχη μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Ωστόσο, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν αλλαγές και… μετεγγραφές που οδήγησαν την παραγωγή να μοιράσει και πάλι την τράπουλα. Ετσι, πλέον οι ομάδες είναι μικτές, με Τούρκους και Ελληνες παίκτες που θα φτάσουν έτσι μέχρι τον τελικό.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως από εδώ και στο εξής θα ανακοινώνεται άμεσα ο παίκτης που αποχωρεί μετά το τέλος της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού του Survivor. Η μεγάλη ψηφοφορία των τηλεθεατών έχει κατατάξει τους παίκτες με βάση την δημοφιλία τους και έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι σε θέση να ανακοινώνει άμεσα εκείνον, μεταξύ των υποψηφίων, που πρέπει να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.