ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Η Αφροδίτη Σκαφίδα «κάρφωσε» στην Κατερίνα Δαλάκα ότι μιλούν άσχημα για εκείνη (βίντεο)

Survivor: Η Αφροδίτη Σκαφίδα «κάρφωσε» στην Κατερίνα Δαλάκα ότι μιλούν άσχημα για εκείνη (βίντεο)

H Κατερίνα Δαλάκα και η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθαν κοντά και έκαναν παρέα όταν η πρώτη μπήκε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία. Στη συνέχεια όμως, η αλλαγή της σύνθεσης των ομάδων τις απομάκρυνε. Στην πορεία, η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε σε κόντρα με πολλούς παίκτες της απέναντι ομάδας, κατηγορώντας Έλληνες συμμετέχοντες ως υπεύθυνους για όσα γνωρίζει ο Μπορά για εκείνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, η Αφροδίτη Σκαφίδα συνάντησε στο δάσος την Κατερίνα Δαλάκα και «κάρφωσε» τους Έλληνες παίκτες που την «θάβουν» στην άσπρη ομάδα. Μάλιστα, της ζήτησε και συγγνώμη επειδή την έβαλε στη διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους συμπαίκτες της για την επικοινωνία.

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σου μίλησε ο Μπόρα, ήταν πάρα πολύ άσχημος. Το να λες σε κάποιον ότι δεν έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιάδα, εγώ το κατακρίνω», είπε η Αφροδίτη και η Κατερίνα επισήμανε πως: «Ξέρει ο Μπόρα για τη ζωή μου ότι έχω βγει Βαλκανιονίκης, ότι πέρυσι βγήκε δεύτερη, εγώ δεν ξέρω τίποτα για τη ζωή του. Άρα κάποιος από την ελληνική πλευρά της ομάδας σου είπε κάποια πράγματα άσχημα για μένα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά».

«Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ επηρεάζομαι μερικές φορές από τον Νίκο και τον Κυριάκο γιατί έχουν μιλήσει άσχημα και ο Χικμέτ μιλούσε άσχημα για σένα. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό», εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα. «Η Κατερίνα Δαλάκα ποτέ δεν μίλησε άσχημα για μένα», πρόσθεσε αργότερα μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.