ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τέλος» ο Δήμος Βερύκιος από το «Happy Day» (βίντεο)

«Τέλος» ο Δήμος Βερύκιος από το «Happy Day» (βίντεο)

Μια (μη) αναμενόμενη απόφαση φαίνεται πως πήρε η διοίκηση του ALPHA σχετικά με το Happy Day και το δεκαπεντάλεπτο (πλέον) σχόλιο που κάνει ο Δήμος Βερύκιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα από αύριο Τριτη 11 Ιουνίου σταματάει οριστικά και η παρέμβαση του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή.

Ο Δήμος Βερύκιος διακόπτει αυτό το διάστημα τις εμφανίσεις του στο Happy Day λόγω της έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 7 Ιουλιου και ότι από αύριο ξεκινάει και επισήμως η προεκλογική περίοδος, μετά τη σημερινή απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, οδήγησε τους ιθύνοντες του Alpha σε αυτή την απόφαση.

Βέβαια, δεν μπορούμε να θυμηθούμε να έχει γίνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Ίσως να ευθύνεται το γεγονός ότι η βαρύτητα αυτών των εκλογών είναι αρκετά μεγάλη… Κατά τα άλλα, ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο σταθμό και θα εμφανίζεται κανονικά στο κεντρικό δελτίο ως διαπιστευμένος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το πρωί της Δευτέρας, πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο και έδωσε ραντεβού μαζί του για αύριο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…! Ίδωμεν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.