ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλαγή τελικού στο Survivor εν όψει.. εκλογών

Αλλαγή τελικού στο Survivor εν όψει.. εκλογών

Αλλάζει το πρόγραμμά του ο ΣΚΑΙ εν όψει εκλογών, με το Survivor να ολοκληρώνεται νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Με έκτακτη ενημέρωση, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ενημέρωσε τους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για την αλλαγή στο πρόγραμμά του στο τέλος του Ιουνίου. Στην ουσία, το κανάλι του Φαλήρου φέρνει μια εβδομάδα νωρίτερα το μεγάλο φινάλε του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο ημιτελικός του Survivor προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ενώ ο μεγάλος νικητής αναμένεται να αναδειχτεί την Κυριακή 30 Ιουνίου μέσα από την γνωστή πλέον διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Οι εκλογές άλλαξαν την ημερομηνία του τελικού του Survivor

Με την αλλαγή να έρχεται το απόγευμα της Τρίτης, το iefimerida επικοινώνησε με ανθρώπους του ΣΚΑΙ προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον τελικό του Survivor. Φαίνεται πως με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, το ριάλιτι επιβίωσης θα έριχνε αυλαία στις 7 Ιουλίου. Ωστόσο, η προκήρυξη εκλογών έφερε τα πάνω κάτω και ανάγκασε τον σταθμό να αλλάξει μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα, στον Αγιο Δομίνικο οι παίκτες αγωνίζονται ακόμη σε δύο ομάδες, με την Λευκή να έχει κερδίσει στη σειρά το έπαθλο της ασυλίας, το μεγάλο ταξίδι στην Κούβα και το φαγητό στο επεισόδιο της Τρίτης. Οπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα γίνει ατομικό σύντομα, προκειμένου να καταλήξουμε στην τετράδα που θα μπει στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.