MasterChef 3- Σταμάτης Κωβαίος: «Στη φόρα» οι αδυναμίες του Πάνου Ιωαννίδη (βίντεο)

MasterChef 3- Σταμάτης Κωβαίος: «Στη φόρα» οι αδυναμίες του Πάνου Ιωαννίδη (βίντεο)

Ο Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef 3, έκανε κάποιες άβολες αποκαλύψεις για τον σεφ, Πάνο Ιωαννίδη, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο μάγειρας, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό, μιλώντας για τον κριτή, είπε πως έχει κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες. Εκτός από τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σταμάτης Κωβαίος αναφέρθηκε και στους άλλους δύο κριτές, τονίζοντας, ότι εκείνοι ήταν «λίγο παραπάνω ανοιχτοί» προς τους διαγωνιζόμενους.

MasterChef 3: «Ο Ιωαννίδης αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες»

Ο Σταμάτης Κωβαίος είπε χαρακτηριστικά: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς».

Οι αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef δεν σταμάτησαν εκεί, ο Σταμάτης Κωβαίος συνέχισε λέγοντας: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.