ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αντιδράσεις στο Πρωινό για το αφιέρωμα στην εκπομπή του Κωστόπουλου (βίντεο)

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αντιδράσεις στο Πρωινό για το αφιέρωμα στην εκπομπή του Κωστόπουλου (βίντεο)

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας κι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού και ανθρώπων. Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν να προβάλλει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του βίντεο – αφιέρωμα στη γνωριμία, τον έρωτα και τον γάμο της πρώην συζύγου του με τον Βασίλη Κικίλια. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκανε κι ένα λιτό σχόλιο για τον γάμο.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε έντονα σήμερα στο Πρωινό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έχει τις ενστάσεις του για το αν έπρεπε να προβληθεί αυτό το αφιέρωμα στην εκπομπή “Όλα λάθος”.

«Σαφώς και η ζωή συνεχίζεται, απλά νομίζω ότι μερικά πράγματα… Απλά νομίζω ότι να ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα στην εκπομπή και να παίξει, νομίζω ότι ξεπερνά κάπως το όριο. Από την ομάδα να ετοιμαστεί, δεν ξέρω τώρα πώς έγινε αυτό, αλλά δεν θα έλεγε κανένας ότι “η εκπομπή του Πέτρου έχασε αυτό το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας”, θα το καταλαβαίναμε όλοι. Δηλαδή, εντάξει, να είμαστε… Σουηδία, αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν θα το χρέωνε κανείς στον Πέτρο αν δεν το έπαιζε, θα το καταλαβαίναμε όλοι, προς Θεού!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.