ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Power of Love: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές (βίντεο-φωτο)

Power of Love: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές (βίντεο-φωτο)

Το ημερολόγιο έγραφε 1 Ιανουαρίου 2019, όταν το Power of Love 2 έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Εκείνη τη μέρα, 14 παίκτες, 14 διαφορετικοί άνθρωποι μπήκαν στο σπίτι της αγάπης και ξεκίνησαν το “ταξίδι” τους, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, με την ανάδειξη των δύο μεγάλων νικητών.

Στον φετινό τελικό του Power of Love είχαμε οκτώ φιναλίστ, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια! Συγκεκριμένα, οι Ρεγγίνα Γκαϊνά, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου, Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος, Τζόνι Αμπατζόπουλος και Βασίλης Χαλκιάς έδωσαν το παρών και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με τη Μαρία Μπακοδήμου και τους παίκτες να παρακολουθούν βίντεο με στιγμές από τους έξι αυτούς μήνες που βρίσκονται στο σπίτι της αγάπης και φυσικά να σχολιάζουν όλα όσα έβλεπαν.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους παίκτες να πάνε ένας ένας στον “κήπο” και να ψηφίσουν, αρχικά, για τη γυναίκα που θέλουν να κερδίσει το παιχνίδι. Έπειτα, και αφού προβλήθηκαν ακόμα μερικά βίντεο, ξεκίνησε η ψηφοφορία των παικτών για τον άντρα που θέλουν να δουν νικητή.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους, τόσο στην ψηφοφορία του σπιτιού, όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο παίκτες (άντρας – γυναίκα) με τις περισσότερες ψήφους θα πάρουν 4 πόντους, ενώ αυτοί με τις λιγότερες από 1. Και φυσικά, στο… ενδιάμεσο θα έχουμε 2 και 3 βαθμούς για τους παίκτες.

Στην ψηφοφορία των παικτών για τις γυναίκες, υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία με τρεις ψήφους. Άρα, το κοινό θα ήταν αυτό που θα αποφάσιζε για τη μεγάλη νικήτρια. Αντίθετα, στην ψηφοφορία του σπιτιού για τους άντρες, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε 5 ψήφους, 3 ο Παύλος Παπαδόπουλος και από 2 ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά για τις γυναίκες. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ρεγγίνα Γκαϊνά, στην τρίτη η Ρένια Τσακίρη, στη δεύτερη η Ζένια Σολδάτου και η Άννα Ελευθερίου είναι η μεγάλη νικήτρια του Power of Love!

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους των τηλεθεατών για τους άντρες, που σε συνδυασμό με τις ψήφους του σπιτιού, καθορίστηκε ο μεγάλος νικητής. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Χαλκιάς, στην τρίτη και τη δεύτερη ισοβάθμησαν ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού.

Δείτε όσα έγιναν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.