ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Power of Love: Συγκινημένος ο Τζόνι μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα (βίντεο)

Power of Love: Συγκινημένος ο Τζόνι μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα (βίντεο)

Λίγο πριν το φινάλε του τελικού του Power of Love, το κλίμα «βάρυνε» πολύ στο πλατό! Μόλις η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό, ο παίκτης άνοιξε την καρδιά του και είπε “ευχαριστώ” σε έναν φίλο που τον βοήθησε πολύ στην αρχή του παιχνιδιού. Αυτός ο φίλος ήταν ο Πάνος Ζάρλας…

«Σου είχα πει ότι θέλω να ευχαριστήσω άλλον έναν άνθρωπο … Είναι ένας φίλος, που αφού μπήκαμε στο σπίτι, ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και μου συμπαραστάθηκε. Οφείλω σε εκείνον όλες τις πρώτες μου συζητήσεις για όλο μου το άγχος, όλες τις πρώτες συμβουλές που πήρα από εκείνον μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες. Αυτός ο φίλος είναι ο Πάνος Ζάρλας… Είχαμε πει πως όταν βγω θα βρεθούμε… Μιλούσαμε πολύ στην αρχή, σου είχα πει ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Απλά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου κι αν είναι, τον αγαπάμε πολύ», είπε ο Τζόνι Αμπατζόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.