ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Tι είπε η Σπυριδούλα για την αναβολή του γάμου και το «άδειασμα» στον Μουτσινά

MasterChef: Tι είπε η Σπυριδούλα για την αναβολή του γάμου και το «άδειασμα» στον Μουτσινά

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μία εκ των φιναλίστ του MasterChef σε γνωστό περιοδικό.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε για τα σχέδιά της, για την αναβολή του γάμου της, ενώ δεν δίστασε να «αδειάσει» τον Νίκο Μουτσινά.

Πώς ονειρεύεσαι τη Σπυριδούλα δέκα χρόνια μετά;

«Σίγουρα με οικογένεια και παιδιά, σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο με καλούς συνεργάτες και ωραίο φαγητό».

Ετοιμάζετε κι ένα ταξίδι με κάποια παιδιά από το MasterChef;

«Ναι. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε ένα ταξίδι στην Αφρική, να μαγειρέψουμε στα παιδιά, να τους δώσουμε λίγη αγάπη και ό,τι άλλο μπορούμε.

Οι σίγουροι μέχρι στιγμής είμαστε εγώ, ο Πάνος, ο Τάσος, η Ιωάννα, ο Μανώλης, επίσης ο Χρήστος και ο Ζαχίρ είναι πολύ θετικοί, αλλά μπορεί να είμαστε και περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε να βρούμε πώς και πότε θα το κάνουμε».

Η Σπυριδούλα μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δεν δίστασε μάλιστα να «αδειάσει» και τον Νίκο Μουτσινά.

Με το γάμο τι θα γίνει; Ο Νίκος Μουτσινάς επιμένει ότι δεν θα γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον αγαπώ πολύ! Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στην εκπομπή του, ξαφνικά, χωρίς να το ξέρει. Να ανοίξω την πόρτα και να με δει μπροστά του!», είπε αρχικά η Σπυριδούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.