Νίκος Μουτσινάς: Έφαγε τούρτα φράουλα με καραμελωμένες ακρίδες (βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς: Έφαγε τούρτα φράουλα με καραμελωμένες ακρίδες (βίντεο)

Τον τάισε ο Βασίλης Καλλίδης με κλειστά τα μάτια! Έπαθε σοκ ο παρουσιαστής όταν αντίκρισε το… αποκρουστικό θέαμα!

Αυτή την αποφράδα ημέρα, το απόγευμα της πιο αηδιαστικής Τετάρτης της ζωής του, ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε θύμα της πλεκτάνης που έστησε ο Βασίλης Καλλίδης. Μέσα από βίντεο, ο γνωστός σεφ προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να δοκιμάσει περίεργα εδέσματα, όπως φίδι, κατσαρίδες κλπ. Στη συνέχεια, η πόρτα άνοιξε και ο Βασίλης Καλλίδης μπήκε στο πλατό…

Ο μάγειρας έκλεισε τα μάτια του παρουσιαστή και τον έβαλε να δοκιμάσει μπέργκερ από ουρά κροκόδειλου και τούρτα φράουλα με καραμελωμένες ακρίδες! Ο Νίκος Μουτσινάς, μη γνωρίζοντας τι τρώει, του φάνηκαν όλα πεντανόστιμα. Όταν, όμως, έβγαλε τη μάσκα και αντίκρισε τις ακρίδες πάνω στην τούρτα, παραλίγο να λιποθυμήσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.