Συνεργασία «έκπληξη» για τον Γιώργο Λιάγκα – Ποιον θα έχει μαζί του στον ΣΚΑΪ (φώτο)

Συνεργασία «έκπληξη» για τον Γιώργο Λιάγκα – Ποιον θα έχει μαζί του στον ΣΚΑΪ (φώτο)

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα στην νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που ήδη συμφώνησε με το κανάλι του Φαλήρου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την νέα του τηλεοπτική στέγη και μίλησε για το καλωσόρισμα που του επιφύλαξαν οι νέοι του συνεργάτες. «Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….????❤», έγραψε στην σχετική ανάρτηση. Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετές μέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας, θα ενταχθεί στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, ενδεχομένως θα παρουσιάσει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/p/BzviH_VCzTL/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.