Στον ΣΚΑΪ ο Ατζούν – Ποια ριάλιτι συνεχίζουν, ποια κόβονται

Στον ΣΚΑΪ ο Ατζούν – Ποια ριάλιτι συνεχίζουν, ποια κόβονται

Εδωσε τα χέρια ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν με το πρόγραμμα να χωράει όμως μόνο ορισμένα από τα ριάλιτι.

Οι επαφές του Τούρκου παραγωγού με την ελληνική τηλεόραση απέδωσαν τελικά καρπούς, με τον Αντζούν Ιλιτζαλί να παραμένει στον ΣΚΑΙ, κάτι που «πρόδωσε» κατά κάποιον τρόπο το πρώτο τρέιλερ του The Voice από τη συχνότητα του καναλιού.

Οπως είναι προφανές, καθώς το τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, το The Voice παραμένει στο δυναμικό του σταθμού. Το μουσικό talent show αποτέλεσε και τις τρεις περασμένες σεζόν δυνατό χαρτί στην τηλεθέαση για τον ΣΚΑΙ και ως εκ τούτου θα παραμείνει με την ίδια σύνθεση. Παρουσιαστής δηλαδή σε αυτό θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στις περιστρεφόμενες καρέκλες των coach θα δούμε τους Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη.

Από τον ΣΚΑΙ τονίζουν πως καθοριστικό ρόλο για να κλείσει η συμφωνία έπαιξε και η γνώμη της Talpa Media, της μητρικής εταιρίας από την οποία έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του The Voice ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Από την εταιρία φαίνεται πως προέκριναν το κανάλι έναντι του ανταγωνισμού, καθώς όπως σημειώνουν στο Φάληρο, το τηλεοπτικό κοινό έχει ταυτίσει το φορμάτ με τον σταθμό τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα, από τον ΣΚΑΙ αναζητούν τρόπους να εντάξουν στο πρώτο μισό της νέας σεζόν το My Style Rocks. Το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις – διαδικαστικού χαρακτήρα όπως όλα δείχνουν – για να φιλοξενεί κάθε απόγευμα τον Νίκο Μουτσινά και την… παρέα του. Το γεμάτο λοιπόν νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ δεν επιτρέπει στο ριάλιτι μόδας να προβάλλεται όπως τα περασμένα χρόνια και ίσως το δούμε λιγότερες ημέρες ή/και λιγότερη ώρα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα βγάλει νέο Survivor και Power Of Love

Η συμφωνία ΣΚΑΙ – Ατζούν δεν περιλαμβάνει τον πάλαι ποτέ οδοστρωτήρα της τηλεθέασης, το Survivor. Φαίνεται πως η φρενίτιδα των ριάλιτι επιβίωσης έκανε τον κύκλο της στην ελληνική τηλεόραση και έτσι ο ΣΚΑΙ δεν έχει χώρο στα πλάνα του για νέο ταξίδι στον Αγιο Δομίνικο.

Οπως σημειώνουν όμως με νόημα από το Φάληρο, το Survivor, όπως και το Power Of Love δεν θα βρίσκονται στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, χωρίς αυτό να προεξοφλεί πως δεν θα επιστρέψουν στην ελληνική τηλεόραση σε δύο χρόνια από σήμερα.

Επιστρέφει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του Ατζούν Ιλιτζαλί

Από τον Ιανουάριο και μετά την ολοκλήρωση του The Voice, ΣΚΑΙ και Ατζούν συμφώνησαν να προβάλουν έναν ακόμη κύκλο του «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο». Το talent show, παρότι εμφάνισε κάμψη στην τηλεθέαση, διατήρησε τη δυναμική του και έτσι πήρε το πράσινο φως για μια ακόμη σεζόν, πιθανότατα με την ίδια κριτική επιτροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.