La Casa De Papel: Τι γίνεται με τον 4ο κύκλο της σειράς

La Casa De Papel: Τι γίνεται με τον 4ο κύκλο της σειράς

Η σειρά φαινόμενο «La Casa De Papel», μόλις λίγα 24ωρα από την προβολή στο Netflix της πολυαναμενόμενης και πολυσυζητημένης 3ης της σεζόν και έχει ήδη δημιουργήσει έναν μεγάλο θόρυβο στο ίντερνετ και στα social media.

Τον θόρυβο αυτόν φρόντισε να ενισχύσει και ο δημιουργός της λατρεμένης συμμορίας, Άλεξ Πινά σε συνέντευξη Τύπου στις 26 Ιουνίου. Συγκεκριμένα ο Πινά ανέφερε ότι «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας».

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Χεζούς Κολμενάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επανένωση όλου του καστ του La Casa De Papel, την οποία χαρακτήρισε «σαν reunion παλαιών συμφοιτητών».

Από την πλευρά του το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την 4η σεζόν ωστόσο διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι ήδη γυρίζονται τα επεισόδια της 4ης σεζόν. Συγκεκριμένα το ισπανικό El Periodico ανέφερε ότι η πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά της εποχής μας βρίσκεται ήδη σε στάδιο γυρισμάτων.

Η εν λόγω πληροφορία έχει κάνει τους φανς να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μιας και όλοι πλέον ψάχνουν για το πότε θα παιχτούν τα νέα επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι άλλωστε αρκετά νωπή η μνήμη της πρώτης σεζόν που βγήκε στον αέρα στις 9 Μαΐου 2017 και της δεύτερης που παίχτηκε λίγους μήνες αργότερα στις 16 Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Έτσι οι οπαδοί της σειράς ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν έναν (ή και παραπάνω) χρόνο για να δουν τον 4ο κύκλο της αγαπημένης τους σειράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.