ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Aχ, θεία Έλλη! Και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ;» – Πυρ ομαδόν κατά της δημοσιογράφου…

«Aχ, θεία Έλλη! Και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ;» – Πυρ ομαδόν κατά της δημοσιογράφου…

Aχ, Θεία Ελλη! Και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ;», ήταν η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη την οποία ακολούθησε η εξής σημείωση (διατηρούμε την ορθογραφία ρου συντάκτη):

«Πηρα κακογουστα, κακηθη, υβριστικα, συκοφαντικα σχολια για την Ελλη Σταη. Η ανταμοιβη για τετοια συμπεριφορα ειναι block. Τοση ανοησια, αγνοια του νομου και αγνοια ηθικης μονο στο FB βρισκεις…»

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη που φυσικά αναφερόταν στον σάλο που προκάλεσε η Έλλη Στάη με τα… τσαλιμάκια που έκανε στη δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκάλεσε θύελλα όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος λίγο αργότερα, με τους χρήστες του facebook να οργιάζουν με σχόλια για τους έρωτες της δημοσιογράφου, ακόμη και για τις… πλαστικές της!

«Η θεία Έλλη ελίσσεται σαν χέλι» ή «Κι έχει στα χείλια μέλι, και θέλει το κοπέλι», είναι ορισμένα από τα σχόλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.