Το Beverly Hills 90210 επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας!

Το Beverly Hills 90210 επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας!

Μετά από 19 χρόνια, η θρυλική σειρά Beverly Hills 90210 επιστρέφει στις οθόνες μας! Η πρεμιέρα θα γίνει σήμερα, 7 Αυγούστου 2019, στις ΗΠΑ.

Οι πρωταγωνιστές του Μπέβερλι Χιλς, που είχε καθηλώσει και το ελληνικό κοινό την δεκαετία του ‘90, είναι και πάλι κοντά μας. Ο Μπράντον, η Μπρέντα, η Κέλι, ο Στιβ, ο Ντέιβιντ, η Ντόνα και η Άντρεα επιστρέφουν στην οθόνη μας. Μεγάλος απών ο Λουκ Πέρι που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

24 ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους αρχής του Beverly Hills 90210…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μουσικό θέμα παραμένει το ίδιο και οι ηθοποιοί εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον, χαιρετιούνται, αγκαλιάζονται και χαμογελούν. Το Beverly Hills θα μεταδοθεί από το FOX, με προγραμματισμένα έξι επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.