ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν φαντάζεστε ποιοι θα παίξουν στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα!

Δεν φαντάζεστε ποιοι θα παίξουν στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα!

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά «Room Service πλιζ» με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μία διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του Alexander Hotel.

«Υπάλληλοι» του ξενοδοχείου, λοιπόν, θα είναι οι: Αλέξανδρος Ρήγας, Βαλέρια Κουρούπη, Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, Παντελής Καναράκης, Ησαΐας Ματιάμπα, Κώστας Καραφώτης, Χρύσα Κλούβα, Χάρης Χιώτης, Δημήτρης Παπάς και άλλοι. Πέρα από αυτούς, όμως, θα έχουμε και τους guests…

Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές να υποδύονται τους ιδιόρρυθμους και ιδιαίτερους πελάτες, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα με το μόνιμο προσωπικό. Σύμφωνα με όσα γράφει στο περιοδικό MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, μερικά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει για να εμφανιστούν στα πρώτα επεισόδια είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Τάμτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυρίσματα τους προγραμματίζονται να γίνουν από τα τέλη Αυγούστου και μετά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.