ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ηθοποιός σε παγκόσμιας φήμης σειρά του Netflix

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ηθοποιός σε παγκόσμιας φήμης σειρά του Netflix

Σε διεθνή σειρά θα συμμετάσχει ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνένετυξη που παραχώρησε στο gossip-tv. Ο πρώην παίκτης του Survivor θα έχει ρόλο σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix, το «The Lord of the Skies».

Η σειρά έχει λάβει αρκετά βραβεία ενώ προβάλλεται στη δημoφιλή πλατφόρμα από το 2013 χωρίς όμως να είναι στο ελληνικό πακέτο. Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε και τον ρόλο που θα υποδυθεί:

«Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής».

Σε ερώτηση για το αν θα μιλήσει ισπανικά κι αν θεωρεί ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, απάντησε: «Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο. Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν μου έστειλαν μια σκηνή που έπρεπε να πω στα αγγλικά και στα ισπανικά. Ενώ αποστηθίζω εύκολα κείμενα, όταν έφτασε η ώρα για τα ισπανικά αγχώθηκα γιατί είχα μόλις τρεις ώρες για να προετοιμαστώ και ήθελα να στείλω κάτι αξιοπρεπές, ώστε να νιώθω καλά με τον εαυτό μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.