ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Happy Day: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα (βίντεο)

Happy Day: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα (βίντεο)

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Happy Day και τον Alpha και από τότε έχει γίνει αρκετή συζήτηση για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τη Μάρτζυ Λαζάρου, ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ραντεβού με τον Alpha έχει κάνει και ο Νίκος Αναδιώτης.

«Δύο είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha γιατί είναι και στο ραδιόφωνο», είπε μεταξύ άλλων η Μάρτζυ Λαζάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.