ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τηλεθέαση: Σειρά που παίζει σε επανάληψη αξημέρωτα «έσπασε» τα κοντέρ (βίντεο)

Τηλεθέαση: Σειρά που παίζει σε επανάληψη αξημέρωτα «έσπασε» τα κοντέρ (βίντεο)

Στην καρδιά του καλοκαιριού, η τηλεόραση – όπως και η υψηλή τηλεθέαση – μοιάζει να έχει πάει και εκείνη διακοπές. Ετσι, ανήμερα της Παναγίας, τα κανάλια αρκέστηκαν σε ατελείωτες ώρες επαναλήψεων, με εξαίρεση κάποιες πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Έτσι, οι τηλεθεατές μοιάζουν να επιλέγουν, παλιές, δοκιμασμένες τηλεοπτικές επιλογές. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Αυγούστου, ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει λοιπόν να προβάλει σε επανάληψη μια από τις θρυλικές του κωμωδίες. Η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που ξεκινά στις 06.00 το πρωί φαίνεται πως κερδίζει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την μάχη της τηλεθέασης.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν μπροστά σε ανοικτούς δέκτες, ηλικίας μεταξύ 18 και 54 ετών, 21,8% παρακολούθησαν το πρωί του 14αυγουστου την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Την ίδια ώρα, η «Πρωινή Ενημέρωση» στον ΣΚΑΙ συγκέντρωνε 16,4%, με τα προγράμματα των υπολοίπων καναλιών να παραμένουν σε μονοψήφια.

Η πρωινή ζώνη, η πιο αδύναμη από πλευράς τηλεθέασης

Αν και πολύς λόγος έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση για την πρωινή ζώνη, στην πραγματικότητα, το πρωί είναι η πιο αδύναμη τόσο εμπορικά, όσο και από πλευράς τηλεθέασης. Κι αυτό γιατί ως αργά το πρωί και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους είναι πολύ λιγότεροι από ό, τι στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως μια ελληνική σειρά που συμπληρώνει 20 και πλέον χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώσει τη μερίδα του λέοντος των τηλεθεατών, ακόμη και στις 06.00 το πρωί είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλωστε, έχουμε ήδη γράψει για το «φαινόμενο Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης τα μεσημέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.