ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η αποκάλυψη του «Τζον Σνόου» για τα γυρίσματα του Game of Thrones

Η αποκάλυψη του «Τζον Σνόου» για τα γυρίσματα του Game of Thrones

Ο Κιτ Χάρινγκτον μίλησε για τη σειρά φαινόμενο.

Ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του «Game of Thrones», ωστόσο, δεν κατάφερε να κάτσει στον θρόνο, σε μία από τις πολλές ανατροπές στο σενάριο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς. Μπορεί όλοι να θεωρούν πως τα γυρίσματα ήταν ευχάριστα, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό άλλωστε τόνισε ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως υπήρχε ένα σημείο που μόνο ευχάριστο δεν ήταν. Και ποιο ήταν αυτό; Μα όταν αναγκαζόταν να ιππεύσει «δράκους».

«Η Εμίλια Κλαρκ (που υποδυόταν την Ντενέρις) γκρίνιαζε γι’ αυτό εδώ και χρόνια, κι εγώ την ειρωνευόμουν: “ναι καλά, δεν έχεις μείνει μέσα στη λάσπη της Βόρειας Ιρλανδίας επί ώρες… Καβαλάς ένα ομοίωμα μέσα σε ένα ζεστό δωμάτιο;», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αλλά είχε απόλυτο δίκιο. Ήταν τρομακτικό. Δεν είναι καθόλου ηθοποιία αυτό, καθόλου. Δεν θα είναι ποτέ υποκριτική, και δεν θέλησα ποτέ να κάνω αυτό το πράγμα. Είναι πολύ άβολο για τους ανθρώπους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.