ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Eerie»: Η ταινία τρόμου που αναγκάζει τον κόσμο να κοιμάται με τα φώτα ανοιχτά (βίντεο)

«Eerie»: Η ταινία τρόμου που αναγκάζει τον κόσμο να κοιμάται με τα φώτα ανοιχτά (βίντεο)

Οι περισσότεροι αγαπούν ένα καλό φιλμ τρόμου, όποιες κι αν είναι οι κινηματογραφικές τους καταβολές, και το Netflix καλύπτει εδώ και με το παραπάνω τέτοιου τύπου αναζητήσεις.

Όποιος θέλει να φοβηθεί λοιπόν μέχρι θανάτου και να μην μπορεί να ξανακοιμηθεί χαλαρά και όμορφα, υπάρχει μια ταινία εκεί έξω που κάνει ακριβώς αυτό.

Και το όνομα αυτής «Eerie», ή «Φάντασμα στο σχολείο» όπως βγήκε στη χώρα μας, ένα μεταφυσικό φιλμ τρόμου με μια αυτοκτονία σε ένα καθολικό σχολείο θηλέων που αναγκάζει ένα μέντιουμ να καλέσει ένα πνεύμα για να έρθει στην επιφάνεια όλο το βίαιο και μοχθηρό παρελθόν της μονής.

Ο κόσμος έχει κατακλύσει τα κοινωνικά μέσα δηλώνοντας πόσο τρόμαξε («ούρλιαξα 3 φορές σε 20 λεπτά και έχει ακόμα άλλη 1 ώρα και 20 λεπτά»). Άλλοι λένε πως δεν σταματούσαν να φωνάζουν, άλλοι πάλι πως στοιχειώθηκαν από τη φιλιππινέζικη ταινία που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.