ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πως μοιάζει σήμερα η «κακιά» Βάλερι του Beverly Hills (φωτο)

Δείτε πως μοιάζει σήμερα η «κακιά» Βάλερι του Beverly Hills (φωτο)

Μιας και τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills είναι σήμερα πιο hot από ποτέ, με το reboot της σειράς μετά από πολλές δεκαετίες, στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι stars της θρυλικής νεανικής σειράς που δεν έλαβαν μέρος στο τηλεοπτικό comeback.

Πέραν του Luke Perry που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, στο νέο BH90210 δεν εμφανίστηκε ούτε το κακό κορίτσια της σειράς, η Βάλερι Μαλόουν, άκα Tiffani Amber Thiessen.

Η Thiesen που είχε ουσιαστικά καλύψει τον ρόλο της Doherty είναι σήμερα 45 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και όχι μόνο.

Η τηλεοπτική Valerie Malone, συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός σε σειρές όπως τα: Just Shoot Me!, Two Guys, a Girl, and a Pizza Place και White Collar ενώ τώρα εμφανίζεται στη σειρά του Netflix, Alexa & Katie. Αυτή η σειρά, φαίνεται πως υπήρξε και εμπόδιο για την επανείσοδο της Thiessen στα νέα Χτυποκάρδια:

«Αυτό το διάστημα και μέχρι το Σεπτέμβρη έχω τα γυρίσματα της σειράς Αlexa και Katie. Το πρόγραμμά μου είναι τόσο δύσκολο που δεν μου επιτρέπει να είμαι κομμάτι από τα Χτυποκάρδια, αν και θα το ήθελα. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και είμαι σίγουρη πως το σόου θα είναι υπέροχο», τόνισε η ίδια σε συνέντευξή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.