ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τρέχει» να προλάβει την πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας

«Τρέχει» να προλάβει την πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας

Φέτος για πρώτη φορά, η νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα ξαφνιάζοντας τηλεθεατές αλλά και συντελεστές! Το μεσημεριανό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μένει «πίσω», με τον Γιώργο Λιάγκα να «τρέχει» να προλάβει για την πρεμιέρα.

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα δύο μεγαθήρια της φετινής prime time, οι 8 λέξεις του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ και το Greece’s Next Top Model στο Star.

Στο κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισαν πριν μερικές μέρες να μεταθέσουν τις πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών -Στη φωλιά των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα- στις 9 του μήνα, έτσι ώστε να στηρίξουν το μεγάλο τους πρότζεκτ για το πρώτο μισό της σεζόν, το GNTM. Την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open που, μεταξύ άλλων, θα στηρίξει και το X Factor, το οποίο ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου.

Κι ενώ οι πρεμιέρες του ΑΝΤ1 και του Alpha προγραμματίζονται για τις 16 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να κάνει μια… μικρή αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, είναι πολύ πιθανό το πρώτο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι εκείνο της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου.

Τη μέρα που ανοίγουν τα σχολεία και τη μέρα που ο σταθμός θα παρουσιάσει επίσημα το πρόγραμμά του, οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής κάνουν έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να βγουν στον αέρα, πέντε μέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι απλό, καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα.

Τώρα, αν σε αυτό προσθέσουμε και την ξαφνική αποχώρηση του διευθυντή παραγωγής της εκπομπής, Γιάννη Σαρρή -έφυγε λόγω ασφυκτικής πίεσης-, τότε το 11 Σεπτεμβρίου φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ποτέ δεν ξέρεις κι επειδή το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έχει όλη τη στήριξη του σταθμού, μην εκπλαγείτε αν αντί για τη Δευτέρα 16 του μήνα, δείτε να κάνει πρεμιέρα μεσοβδόμαδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.