ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρεμιέρα κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου-Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ (βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου-Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ (βίντεο)

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου, με την εκπομπή «Μαζί σου» η οποία θα εκπέμπει κάθε σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού:

“Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι «Μαζί σου», από φέτος, κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, από τις 14:50 έως τις 17:30, με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.
Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει.
Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.

Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο!”

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Νατάσα Τσόλκα, τη σκηνοθεσία κάνει ο Φώτης Βλαχογιάννης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Φίλιππος Βιστάκης και υπεύθυνη καλεσμένων η Πόπη Παπαδοπούλου. Μαζί με την Τατιάνα για θέματα που αφορούν το δικαστικό ρεπορτάζ θα είναι ο Άγγελος Βουράκης, το αστυνομικό ρεπορτάζ ο Θεοδόσης Πάνου, ενώ σε ρεπορτάζ οι: Αλέξανδρος Γύγος, Άγγελος Λαμπίδης, Παναγιώτης Χατζημπαϊλος, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Ελένη Ευσταθίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι «Μαζί σου»…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.