Νέο πρόσωπο στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Νέο πρόσωπο στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στις 16 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με το Happy Day, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια του Alpha θα έχει δίπλα της έναν απρόσμενο συνεργάτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Παπανώτα. Ο νέος συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, ο φωτογράφος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το My Style Rocks και τις επικές ατάκες του.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»! Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν.

Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης. Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους: Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς. Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος. Τα μυστικά των σταρ του Χόλιγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης. Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος. Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη. Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.