ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ- Factor: Η ερμηνεία που εντυπωσίασε τους κριτές (βίντεο)

Χ- Factor: Η ερμηνεία που εντυπωσίασε τους κριτές (βίντεο)

Δεύτερη ημέρα των οντισιόν στο X-Factor και οι κριτές είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν τη νέα μεγάλη φωνή που θα «σαρώσει» το ελληνικό πεντάγραμμο.

Μπορεί η πρεμιέρα να ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε ακόμη να ακούσουμε πολλές ερμηνείες που θα μας καθηλώσουν. Το βράδυ της Πέμπτης οι κριτές έκατσαν ξανά στις θέσεις τους και στη σκηνή ανέβηκαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Μία εμφάνιση, όμως, συγκλόνισε την κριτική επιτροπή, που δεν μπορούσε να μην δώσει τέσσερα «ναι». Η 18χρονη Μαίρη από τη Θεσσαλονίκη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Friends» από Marshello και Anne-Marie με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, επιβραβεύοντάς τη για την ερμηνεία της. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να της λέει χαρακτηριστικά, πως «του έφερε ένα αεράκι μουσικής ελπίδας». Όπως ήταν φυσικό, η Μαίρη πήρε το εισιτήριο για το bootcamp και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να κατακτήσει το όνειρό της.

Η 18χρονη μέρη κατάφερε να μαγέψει τους κριτές με την ερμηνεία της και να περάσει στο bootcamp.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.