ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσει και το Voice – Τρίτο project στον ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσει και το Voice – Τρίτο project στον ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από μερικές μέρες πως υπήρχε μια σοβαρή πιθανότητα να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο στον ΣΚΑΪ. Μόλις λίγα 24ωρα μετά, μάλλον τα υποννοούμενα επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι τελικά ο παρουσιαστής των live στο «Voice».

Μαζί του θα είναι και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα αναλάβει το υπόλοιπο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο Αντώνης Ρέμος αντικαθιστά τον Κωστή Μαραβέγια στη θέση του τέταρτου κριτή.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αντικατάστασης ενός ακόμη μέλους της κριτικής επιτροπής κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή καθώς ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει ήδη δύο εκπομπές «Το Μεσημέρι με τον Γιώργος Λιάγκα» και το «Guess My Age».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον στον ΣΚΑΪ βρήκανε την «κότα με τα χρυσά αυγά» καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης του μεσημεριανού μαγκαζίνο την Πέμπτη διατηρήθηκαν στα υψηλά επίπεδα της πρεμιέρας, δηλαδή γύρω στο 19,5% στο κοινό ηλικιών 18-54.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.