ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ανατροπή στο «Τhe Voice»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κριτής και ο Γιώργος Λιανός παρουσιαστής

Ανατροπή στο «Τhe Voice»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κριτής και ο Γιώργος Λιανός παρουσιαστής

Ο Acun ήρθε στην Αθήνα και μετά από τη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και τις επαφές που έκαναν με αρκετά πρόσωπα, κατέληξαν στον τέταρτο κριτή του show και στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, θα είναι ο τέταρτος κριτής του The Voice. Την παρουσίαση αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, σε βίντεο έπαιξαν και δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη πριν μάθει ότι θα πάρει μέρος στο The Voice.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.