ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

X-Factor: Παλιά γνώριμη του Άρη Μακρή ανέβηκε στη σκηνή και εξέπληξε τους κριτές (βίντεο)

X-Factor: Παλιά γνώριμη του Άρη Μακρή ανέβηκε στη σκηνή και εξέπληξε τους κριτές (βίντεο)

Μία παλιά γνώριμη του Άρη Μακρή ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και τους εξέπληξε όλους με την ερμηνεία της.

Ο παρουσιαστής του backstage ανέφερε πως γνωρίζεται με την Μαρία Κοσμάτου, από τότε που συμμετείχε στο μιούζικαλ, «Mamma Mia», αφού η 22χρονη είναι ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, δήλωσε πως είναι πανέτοιμη και πως δήλωσε συμμετοχή στο talent show, για να πάρει αυτή τη μοναδική εμπειρία, να τραγουδά μόνη της στη σκηνή μπροστά στο κοινό.

Τραγουδώντας το «You don’t owe me» κατάφερε να ξεσηκώσει την κριτική επιτροπή, με το πάθος και τον δυναμισμό της. Μάλιστα, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σηκώθηκε από την καρέκλα του και ξεκίνησε να χορεύει με την Μελίνα Ασλανίδου, με τη γνωστή ερμηνεύτρια να χορεύει στο ρυθμό για άλλη μία φορά, μετά από την χθεσινή εμφάνιση του συγκροτήματος, που την «ξετρέλανε».

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Η Μαρία άκουσε πολύ καλά σχόλια από τους κριτές, με τον Χρήστο Μαστόρα να της λέει πως κυριαρχούσε πάνω στη σκηνή. Φυσικά, η 22χρονη πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp με τέσσερα «ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την ερμηνεία που μάγεψε τους κριτές του X-Factor
Η Μαρία Κοσμάτου ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κερδίζοντας με το ταλέντο της μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.