ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM 2: Σκληρή κριτική για την εμφάνιση διαγωνιζόμενης – «Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» (βίντεο)

GNTM 2: Σκληρή κριτική για την εμφάνιση διαγωνιζόμενης – «Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» (βίντεο)

Ο Άγγελος Μπράτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, για την extreme εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο GNTM 2.

Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακολούθησε κι αυτή που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των κριτών. Η Μαρία που είναι φοιτήτρια ιστορίας τέχνης, δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν είναι άλλο από το να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, αφού από την πρώτη στιγμή τους έκανε αρνητική εντύπωση, το έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, λέγοντάς της πως είναι σαν περούκα!

Η Βίκυ Καγιά τόνισε, ότι στη μόδα πρέπει να υπάρχει αρμονία χρωμάτων κάτι που η διαγωνιζόμενη δεν το είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την κατατάξουν σε κάποια κατηγορία μοντέλων. Ο Άγγελος Μπράτης, φανερά εκνευρισμένος, την αποπήρε, λέγοντάς της πως προφανώς έχει μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνει με το modeling. «Επειδή, διδάσκω κι εγώ σε σχολές μόδας, βαριέμαι απίστευτα. Γεια σου!», της είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την οντισιόν της Μαρίας στο GNTM 2
Η Μαρία προκάλεσε την αντίδραση των κριτών με την εμφάνισή της, οι οποίοι θεώρησαν, ότι δεν υπάρχει γι΄αυτήν θέση στο ριάλιτι μόδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.