Η φάρσα της Τζένιφερ Λόπεζ στην ΝτεΤζένερις που κράτησε μόλις 38 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Η φάρσα της Τζένιφερ Λόπεζ στην ΝτεΤζένερις που κράτησε μόλις 38 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Με δεδομένο ότι η Ελεν ΝτεΤζένερις έχει αποδειχθεί… μάστερ στο να στήνει φάρσες στην εκπομπή της, δύσκολα μπορεί να την ξεγελάσει κανείς. Η Τζένιφερ Λόπεζ το προσπάθησε, αλλά απέτυχε.

Η ΝτεΤζένερις ξεκίνησε ένα νέο παιχνίδι στην εκπομπή της, με τίτλο «Η φωνή στο τηλέφωνο». Οι όροι απλοί: κάποιος διάσημος καλεί και η παρουσιάστρια πρέπει να μαντέψει ποιος είναι. Η πρώτη που το επιχείρησε ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά η φάρσα κράτησε μόλις 38 δευτερόλεπτα. Τόσο χρειάστηκε η ΝτεΤζένερις για να την καταλάβει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπάθησε να ξεγελάσει την παρουσιάστρια με μια ψεύτικη προφορά. Οταν όμως δήλωσε κωμικός και η ΝτεΤζένερις της ζήτησε να της πει ένα αστείο… προδόθηκε. Γέλασε, είπε σε κάποιον δίπλα της με την κανονική φωνή της «πες μου ένα αστείο» και η φάρσα μόλις είχε τελειώσει άδοξα. «Ξέρω ήδη από το γέλιο ποιος είναι. Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ», είπε η ΝτεΤζένερις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.