GNTM 2: Η παίκτρια που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη – «Το μαλλί σου είναι σαν περούκα» (βίντεο)

GNTM 2: Η παίκτρια που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη – «Το μαλλί σου είναι σαν περούκα» (βίντεο)

Τον εκνευρισμό του Άγγελου Μπράτη προκάλεσε το styling στα μαλλιά διαγωνιζόμενης στο GNTM, με αποτέλεσμα να της δείξει με έντονο τρόπο την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model για να «κυνηγήσει» μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Ωστόσο τα σχόλια των κριτών δεν ήταν αυτά που θα ήθελε να ακούσει η παίκτρια. Το έντονο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ήταν το πρώτο στο οποίο αναφέρθηκε η κριτική επιτροπή. Η νεαρή τους ενημέρωσε πως σπουδάζει σχέδιο μόδας και της αρέσουν τα extreme πράγματα. Ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης της είπαν ότι τα μαλλιά της μοιάζουν με περούκα.

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη» της είπε εκνευρισμένα ο Άγγελος Μπράτης. «Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!» ανέφερε έντονα στην κάμερα η Μαρία.

Οι κριτές της έδωσαν τέσσερα «όχι» ενώ ο Άγγελος Μπράτης της είπε εκνευρισμένος στο τέλος: «Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνεις με το Modelling. Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους.»

Η διαγωνιζόμενη τον διέκοψε προσπαθώντας να του εξηγήσει πως κάνει λάθος. Στο τέλος, ο Άγγελος Μπράτης της είπε: «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου.» και της έδειξε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.