ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

GNTM 2: Η κτηνοτρόφος από τα Γιαννιτσά δεν άρεσε τελικά στους κριτές (βίντεο)

GNTM 2: Η κτηνοτρόφος από τα Γιαννιτσά δεν άρεσε τελικά στους κριτές (βίντεο)

Tην πόρτα του GNTM 2 χτύπησε και μια κτηνοτρόφος.

Ο λόγος για την 26χρονη Χριστίνα από τα Γιαννιτσά, η οποία κατά δήλωσή της ασχολείται με την κτηνοτροφία και τα χωράφια, ενώ είναι συμπαρουσιάστρια και σε τοπική εκπομπή της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή, επίδοξο μοντέλο, εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 μαζί με την κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ -η οποία είχε εγκαύματα από τον ήλιο, αλλά και το plus size μοντέλο με τον ωραίο… πισινό, κατά δήλωση Βίκυς Καγιά.

Το γεγονός ότι η κτηνοτρόφος κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του GNTM 2, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να λέει με χιούμορ: «Εσύ έχεις κάνει πιο πολλά πράγματα και από μένα!». Η άλλη κριτής του GNTM 2 πάλι, η Βίκυ Καγιά απευθυνόμενη στην 26χρονη Χριστίνα της είπε: «Είσαι μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα, έχεις θετική ενέργεια, είσαι μάγκας, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο modelling». Να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες από την οντισιόν του ριάλιτι του Star είχε περάσει και μια σέξι αγρότισσα!

GNTM 2: Η οντισιόν της σέξι κτηνοτρόφου, της Χριστίνας από τα Γιαννιτσά
Και κάπως έτσι, το όνειρο της κτηνοτρόφου για είσοδο στο σπίτι του GNTM 2 έλαβε τέλος. Η 26χρονη δεν κατάφερε να κερδίσει τέσσερις θετικές ψήφους και να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι παιχνιδιού, όπως η Αννα την οποία δεν πέρασαν για να μην «την ρίξουν στην αρένα», όπως είπαν χαρακτηριστικά είπαν οι κριτές, αλλά και την Μαρία η οποία προκαλούσε βαρεμάρα στον Αγγελο Μπράτη. Για την ιστορία, η νεαρή από τα Γιαννιτσά πήρε τη θετική ψήφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού. Οι άλλοι κριτές του GNTM 2 Αγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά, είπαν «όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.