Γ.Λιάγκας: «Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη, να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι» (βίντεο)

Γ.Λιάγκας: «Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη, να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι» (βίντεο)

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις που έκανε η Ειρήνη Καζαριάν σε δημοσιογράφους όταν τη ρώτησαν σχετικά με τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση.

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες season 2» και πιάστηκε αδιάβαστη σχετικά με τον ρόλο της. Μάλιστα, το μοντέλο, που όπως φάνηκε δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί άρχισε να ειρωνεύεται τους ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στην εκπομπή του έπαιξε ολόκληρο το βίντεο από τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν. Ο παρουσιαστής, που δεν μασά τα λόγια του, άστραψε και βρόντηξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα. Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.