Εκτός «The Voice» ο Λιανός – Ποιος θα το παρουσιάσει (βίντεο)

Εκτός «The Voice» ο Λιανός – Ποιος θα το παρουσιάσει  (βίντεο)

Τα «πάνω-κάτω» έρχονται για ακόμη μία φορά στα νέα πρόσωπα που θα «κλείσουν» στο «The Voice».

Αφού, λοιπόν, διαψεύστηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον Γιώργο Μαζωνάκη να βρίσκεται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, αφού ο τραγουδιστής «έκλεισε» στον ΑΝΤ1 στη θέση του κριτή το Your Face Sounds Familiar, όπως και πέρυσι.

Έτσι, τα τελευταία δεδομένα θέλουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να συμπληρώνει την τετράδα σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε στον αέρα της εκπομπή, ότι η τραγουδίστρια δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Όσον αφορά την θέση του παρουσιαστή του «The Voice», που έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη, οι φήμες ήθελαν να αναλαμβάνει καθήκοντα, ο Γιώργος Λιανός ή να βρίσκεται στην παρουσίαση των backstage. Ωστόσο, στο Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε, ότι τελικά δεν θα βρίσκεται σε κανέναν από τους δύο ρόλους.

Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, παρουσιάστρια του μουσικού talent show θα είναι η Τάμτα, ενώ στα backstage θα είναι η Λάουρα Νάργες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει επίσημα τα νέα πρόσωπα του The Voice εντός της εβδομάδας. Για την ώρα, από το κανάλι του Φαλήρου δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την τραγουδίστρια σε ρόλο παρουσιάστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό σχετικά με την παρουσίαση του «The Voice»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται εκτός του talent show, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει η Τάμτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.