ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

X Factor: Παίκτρια τα «πήρε» με τα σχόλια των κριτών – «Σου είπε κανείς ότι το έχεις;» (βίντεο)

X Factor: Παίκτρια τα «πήρε» με τα σχόλια των κριτών – «Σου είπε κανείς ότι το έχεις;» (βίντεο)

Η διαγωνιζόμενη ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει όμως, δεν τα πήγε και τόσο καλά.

«Χρειάζεσαι πάρα πάρα πολύ δουλειά», της είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, δεν δίστασε να της πει πως θέλει να πάρει τηλέφωνο τον Φοίβο να τον καθησυχάσει, γιατί αυτός έγραψε τους στίχους του τραγουδιού που ερμήνευσε.

Τότε η παίκτρια του είπε: «Αυτή είναι η γνώμη σου, εγώ θέλω να ακούσω και τους άλλους», με τη Μελίνα Ασλανίδου να της λέει «Δεν το έχεις και πολύ».

«Να τραγουδάς με κλειστά παράθυρα να μη σε ακούνε. Σου είπε κανείς ότι το έχεις;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.