ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

X- Factor – Γ. Θεοφάνους: «Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του 2019» (βίντεο)

X- Factor – Γ. Θεοφάνους: «Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του 2019» (βίντεο)

Τον νικητή του X-Factor 2019 ισχυρίζεται πως βρήκε ήδη, από τις οντισιόν ο Γιώργος Θεοφάνους, στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπατσάκωνα.

Ο 19χρονος Δημήτρης από την Καρδίτσα δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή πως λατρεύει την ροκ μουσική και μετά το σχολείο, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. «Αυτό που θα με κάνει να ξεχωρίσω πιστεύω είναι το στιλ μου» ακούγεται να λέει ο 19χρονος πριν βγει στη σκηνή του X-Factor.

Και μπορεί στο επεισόδιο της Παρασκευής να είχαμε και… σπόντες ανάμεσα στους κριτές – τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου – στην περίπτωση όμως του Δημήτρη όλοι φάνηκαν να συμφωνούν. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος βγήκε μπροστά στους κριτές του X-Factor και ερμήνευσε το τραγούδι John The Revelator, που αποτελεί κομμάτι από το Soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Sons of anarchy.

Η ερμηνεία του παίκτη του X-Factor που ενθουσίασε τον Γιώργο Θεοφάνους
Ο 19χρονος ανέφερε μάλιστα πριν ακόμη τραγουδήσει πως εκείνος που θα ήθελε να εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς έχει τη φήμη του αυστηρού στο X-Factor. Και το κατάφερε. Μετά την ερμηνεία του, ο μουσικός δήλωσε: «Δημήτρη ξέρεις τι νομίζω ότι άκουσα; Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του X-Factor 2019» είπε ο Κύπριος συνθέτης. «Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί έχει πολύ μεγάλο δρόμο… σου τον εύχομαι» του είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.