GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «δίνει» φετινή παίκτρια του ριάλιτι – «Έχει βύσμα» (φωτο)

GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «δίνει» φετινή παίκτρια του ριάλιτι – «Έχει βύσμα» (φωτο)

Στα πρώτα επεισόδια του GNTM 2 είδαμε τη Χαρά Παππά, σύντροφο του γνωστού Τούρκου ηθοποιού, Μπουράκ Χακί. Η 24χρονη, ξετρέλανε τους κριτές που την πέρασαν στα bootcamp με τέσσερα «ναι», καθώς εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά της.

Την άποψή τους δεν φάνηκε να συμμερίζεται η Ειρήνη Ερμίδου, η οποία είχε ξεχωρίσει στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας. Συγκεκριμένα η Ειρήνη ανέβασε στα instastories ένα στιγμιότυπο από την οντισιόν της Χαράς Παππά, στο οποίο βλέπουμε τον Δημήτρη Σκουλό. Το μοντέλο στο σχόλιό του, τα έβαλε με την παραγωγή, αλλά και τη Χαρά Παππά την οποία χαρακτήρισε «βύσμα».

Δείτε παρακάτω τη Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί και την ανάρτηση της Ειρήνης Ερμίδου:

https://www.instagram.com/p/Bt1MaVsFTaW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.