ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Όλα όσα αποκάλυψε για τη «Μουρμούρα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε για τη «Μουρμούρα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, βρέθηκε σήμερα Κυριακή (22/9) καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το οποίο προβάλλεται για έβδομη σεζόν από την συχνότητα του Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και για ακόμα μία χρονιά τα ζευγάρια που αγαπήσαμε, υπόσχονται πολύ γέλιο. Ανάμεσά τους, βέβαια, και ο κυρ-Ηλίας με την Κυρία Καίτη, τους κατά κόσμον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση οι οποίοι πλέον επιστρέφουν στο σπίτι με το μωρό τους το οποίο και θα κλέψει τις εντυπώσεις. «Μπορώ να σου πω ότι η Κλέλια Ρένεση αντικαθιστά την ίδια τη μητέρα. Είναι τόσο προστατευτική με το μωρό», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.