ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε του κριτές (βίντεο)

GNTM: Το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε του κριτές (βίντεο)

Η Κατερίνα Πεφτίτση κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 2 με την εμφάνισή της.

Η 26χρονη έκανε πασαρέλα μπροστά από την κριτική επιτροπή με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όπως είπε η ίδια είναι make up artist, ενώ επίσης έχει τελειώσει και υποκριτική. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ασχολήθηκε με αυτό το επάγγελμα γιατί της αρέσει να μεταμορφώνει τους ανθρώπους στην καλύτερη εκδοχή τους, λέγοντας πως θα ήθελε να μεταμορφώσει την Βίκυ Καγιά σε plus size model, ενώ την Ζενεβιέβ σε… Δρακουμέλ.

Η Κατερίνα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας, διότι όπως είπε, «Εν έτη 2019 το πρότυπο ομορφιάς, δεν είναι μόνο ένα. Ετσι το plus size model είναι must!». Όπως δήλωσε στους τέσσερις κριτές ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το modeling και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στην οντισιόν.

«Έβλεπα τα μοντέλα και τον χώρο της μόδας και ζήλευα. Και ήθελα να το δοκιμάσω σε alternative plus size μοντέλο και ήρθα», είπε χαρακτηριστικά. Όταν οι κριτές, της είπαν να φορέσει το μαγιό της και να επιστρέψει, εκείνη γύρισε, φορώντας ένα φόρεμα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου. Ωστόσο, στη συνέχεια μία έκπληξη περίμενε την επιτροπή.

Δείτε την οντισιόν της Κατερίνας στο GNTM 2
Η 26χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτές και να περάσει στο bootcamp, παίρνοντας τέσσερα «ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.