ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

X- Factor: Ποια ομάδα θα αναλάβει ο κάθε κριτής;

X- Factor: Ποια ομάδα θα αναλάβει ο κάθε κριτής;

Ποιοι είναι οι παίκτες που παίρνουν πράσινο φως για την επόμενη φάση; Ποια ομάδα αναλαμβάνει ο κάθε κριτής; Στο ανατρεπτικό επεισόδιο της Παρασκευής 27/9 η αγωνία κορυφώνεται! Οι auditions τελειώνουν και πλέον οι κριτές καλούνται να κάνουν το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα.

Όσοι παίκτες κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση πείθοντας τους κριτές από την audition τους, πρέπει να δώσουν ακόμη μια μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους μέσα στο διαγωνισμό. Από τους 210 που πήραν το πράσινο φως για το bootcamp μόνο 40 είναι αυτοί που θα ακούσουν το ναι από τους κριτές. Έρχεται ένα bootcamp γεμάτο ένταση, συγκίνηση, χαρά αλλά και απογοήτευση….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και φυσικά η κρίσιμη ώρα για τους κριτές: τον Χρήστο Μάστορα, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους. Ποιες ομάδες θα αναλάβουν; Τα κορίτσια 16-24, τα αγόρια 16-24, τους overs 25+ ή τα γκρουπς; Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους όταν δουν για πρώτη φορά την ομάδα τους μόλις ανοίξει η πόρτα που τους χωρίζει; Αύριο Παρασκευή στις 21.00 στο OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.