Λιποθύμησε live ο Πέτρος Τατσόπουλος – Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα – Εγχειρίστηκε επί 5 ώρες – Είναι καλύτερα

Λιποθύμησε live ο Πέτρος Τατσόπουλος – Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα – Εγχειρίστηκε επί 5 ώρες – Είναι καλύτερα

(Ανανέωση 20.45): Πέντε ώρες διήρκεσε το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν «Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, κ.Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.

Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.

Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

————————————————————————————

(Ανανέωση 13:00): Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει ανεύρυσμα.

Ο πρώην βουλευτής διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και εισήχθη εκτάκτως για χειρουργείο.


Απρόσμενη εξέλιξη είχε η παρουσία του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή Εκτός Γραμμής, του Alpha. O Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Ιπποκράτειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.