Νίκος Μουτσινάς: Από τα ψηλά στα χαμηλά – «ΣΚΑΪ» η βόμβα;

Νίκος Μουτσινάς: Από τα ψηλά στα χαμηλά – «ΣΚΑΪ» η βόμβα;

Αναμφισβήτητα ήταν ο «βασιλιάς» του μεσημεριανού την περσινή σεζόν, και γενικότερα ο βασιλιάς του νεοσύστατου OPEN. Τα νούμερα που έκανε ήταν εντυπωσιακά. Η μία μέρα ήταν καλύτερη από την άλλη, με λαμπερούς καλεσμένους που «φοριόντουσαν» πολύ και με μια Βάνια που αν και την αδικούσε ο ρόλος της «β», τον έπαιζε με μαεστρία και συμπλήρωνε τον Νίκο Μουτσινά.

Η χρονιά πέρασε, το OPEN έτριβε τα χέρια του με το τζακ ποτ που πέτυχε και φυσικά ανυπομονούσε να σαρώσει και τη νέα σεζόν.

Ωσπου «ΣΚΑΪ» η βόμβα! Ναι ΣΚΑΪ…

Λίγο πριν κλείσει η σεζόν τα πηγαδάκια έκαναν λόγο για τη φοβερή- «χρυσή» μεταγραφή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος τηρούσε σιγήν ιχθύος.

Τόνοι μελανιού χύθηκαν για τα μάτια του Νίκου, πρωτοσέλιδα γέμισαν το άδειο καλοκαίρι.

Πόσα πήρε ο Νίκος; Πόσα πήρε και «πουλάει» το OPEN;

Ο ίδιος βροντοφώναζε και επευφημούσε το κανάλι που έβγαινε η εκπομπή του και την κάνει γυριστή για τον ΣΚΑΪ. Εναν ΣΚΑΪ που κοίταξε φέτος να μαζέψει όλο το «χαρτί», την αφρόκρεμα και τα νούμερα δείχνουν πως θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Η μεταγραφή έγινε. Ο Μουτσινάς μάζεψε το ίδιο παρεάκι του, πόσταρε στους followers του την ευτυχία του και το νέο όνομα της εκπομπής μια και λογικό ήταν δε μπορούσε να κρατήσει το ίδιο.

«Καλό Μεσημεράκι» λοιπόν!

Μεγαλύτερο στούντιο, με προβλήματα φωτισμού από την πρώτη μέρα. Φαίνεται ήταν τόση η πρεμούρα για το νέο απόκτημα που πατούσαν λάθος κουμπιά.

Και έρχονται τα πρώτα νούμερα!

Στους διαδρόμους των άλλων καναλιών ήταν βέβαιη η κάθοδος! Λάθος επιλογή καναλιού; Λάθος χρονική επιλογή;

Το κοινό του OPEN είναι διαφορετικό από το κοινό του ΣΚΑΪ!

Η πρώτη ώρα του Μουτσινά, παρά την πολύ καλή πάσα που παίρνει από το δελτίο, είναι πολύ κακή.

Με το κόστος που έχει το «μαγαζί», το 12% που φέρνει την πρώτη ώρα, μαρτυρά την «ασφυξία» του. Απέναντί του η Ζέτα! Η φίλη του Ζέτα κάνει μια εντυπωσιακή τηλεοπτική κούρσα στον ΑΝΤ1 αγγίζοντας το 26%.

Μένει να δούμε αν το καλό μεσημεράκι… θα γίνει ακόμα καλύτερο, αντάξιο των προσδοκιών του καναλιού, γιατί ο Μουτσινάς είναι και το «βαρύ χαρτί» του καναλιού.

Ενδεικτικά τα νούμερα της χθεσινής ημέρας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.