ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: «Ταύρος εν υαλοπωλείο»… η Ζενεβιέβ στο σπίτι των κοριτσιών (βίντεο)

GNTM: «Ταύρος εν υαλοπωλείο»… η Ζενεβιέβ στο σπίτι των κοριτσιών (βίντεο)

“Έχουμε γίνει το κλουβί με τις τρελές!”

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων παικτριών του GNTM για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ζήτησε για πρώτη φορά, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Η art director, μίλησε στα κορίτσια για τα παράπονα που έχουν σχετικά με τις φωτογραφίες τους. «Σήμερα θα γίνει το εξής καινούργιο στο GNTM… o Μαλεκάκης διάλεξε τις πέντε καλύτερες λήψεις της καθεμίας σας κι από τη στιγμή που θεωρείτε ότι ξέρετε και μπορείτε, θα κρίνετε εσείς ποια θα είναι αυτή η μία φωτογραφία που θα φτάσει στο πλατό και θα είναι αυτή που θα κριθείτε και μία από εσάς… τα φιλάκια μου! Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει όλο αυτό το σενάριο! Δε θέλατε να μάθετε; Να κι ένα μάθημα ευθύνης»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=130&v=_fp7eoTvhKo

Αυτή η απόφαση της παραγωγής έφερε μεγάλη αναστάτωση στις διαγωνιζόμενες, με πολλές να αντιδρούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=MAQinZmOR9E

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.