La casa de papel: Πότε θα κάνει την πρεμιέρα της η 4η σεζόν;

La casa de papel: Πότε θα κάνει την πρεμιέρα της η 4η σεζόν;

Καλά είναι τα νέα για τους φίλους της δημοφιλούς σειράς του Netflix, La Casa de Papel, αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα είναι διαθέσιμη η 4η σεζόν!

Σύμφωνα με όσα είπε Rodrigo de la Serna, ο Αργεντίνος ηθοποιός που υποδύεται τον «Παλέρμο», τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου έχουν ήδη ολοκληρωθεί, άρα η νέα σεζόν αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Netflix τον Ιανουάριο του 2020.

Μπορεί να μην έχουμε ακούσει συγκεκριμένη ημερομηνία από… επίσημα χείλη, ωστόσο ένα ιταλικό blog έκανε λόγο για τις 18 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή ακριβώς 6 μήνες μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στα μέσα Ιουλίου, με τα 8 επεισόδια της σειράς να μην φτάνουν στους fans, οι οποίοι περίμεναν να βγει ο τρίτος κύκλος περίπου ενάμιση χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί λοιπόν να μην έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το Netflix, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δε θα χρειαστεί να περιμένουμε 2 χρόνια για την 4η σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.