ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο; – Τι θα γίνει με τη σχέση Ασημίνας και Νικηφόρου;

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο; – Τι θα γίνει με τη σχέση Ασημίνας και Νικηφόρου;

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές που ανυπομονούν για τα νέο επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης των «Αγριων Μελισσών» οι εξελίξεις στο Διαφάνι συνεχίζονται με κάθε ήρωα να ζει τη δική του πραγματικότητα. Από τη μία ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται για τα προξενιά τους και από την άλλη ο Δούκας λαμβάνει άσχημα νέα για το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» την Τρίτη 15/10

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αλλάξει γνώµη στην Ασηµίνα και να αρνηθεί το προξενιό της Ρίζως. ∆εν γνωρίζει όµως πως ο πατέρας του ετοιµάζει και για εκείνον την ίδια µοίρα. Η Ασηµίνα δεν ξέρει τι να κάνει: να ακολουθήσει τον δρόµο της καρδιάς της ή της λογικής; Η Θεοδοσία, καταρρακωµένη από τα άσχηµα νέα της εγκυµοσύνης της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον Λάµπρο, ο οποίος είναι απόµακρος. Τον στοιχειώνει ο λόγος που δεν γύρισε στην Ελένη 10 χρόνια πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυπραίος αποσπά πληροφορίες από τον Νέστορα, καθώς εκείνος του εκµυστηρεύεται τις σκέψεις του. Τα νέα από το υπουργείο σε σχέση µε το σχέδιο για τη βιοµηχανική ζώνη δεν είναι καλά για τον ∆ούκα. Ο Κωνσταντής προτείνει µια λύση που θα προβληµατίσει τον πατέρα του. Ο Νέστορας αποφασίζει να µοιραστεί µε τον Προύσαλη τις πληροφορίες του για τον θάνατο του Γιάννου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.