GNTM 2: Η φράση του συντρόφου της Ελευθερίας που μας μπερδεύει – Τελικά είναι καλή ή όχι; (βίντεο)

GNTM 2: Η φράση του συντρόφου της Ελευθερίας που μας μπερδεύει – Τελικά είναι καλή ή όχι; (βίντεο)

Το επεισόδιο του GNTM 2 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας τα είχε όλα! Ημέρα μεταμορφώσεως και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις, τα δάκρυα, αλλά και οι συγκινήσεις.

Όλες οι κοπέλες υιοθέτησαν ένα διαφορετικό look στα μαλλιά τους, με πολλές από αυτές να μην το ευχαριστιούνται ιδιαίτερα. Άλλες πάλι όταν κοίταξαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη μετά από την μεγάλη αλλαγή, κατάλαβαν πως το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο των προσδοκιών τους.

Οι ειδικοί της παραγωγής μαζί με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα προσπάθησαν να κάνουν τα κορίτσια να μοιάζουν με fashion models, δείχνοντάς τους παράλληλα, πως στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει, θα πρέπει να είναι διατεθειμένες να κάνουν θυσίες, αλλά και αλλαγές.

Μετά από αυτή τη γεμάτη ημέρα, οι κοπέλες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σχολιάζοντας φυσικά και τη νέα τους εμφάνιση. Ο διάλογος, όμως, της Ελευθερίας με τον σύντροφό της, δημιουργεί πολλές απορίες, για το ποιος είναι ο πραγματικός της χαρακτήρας.

GNTM 2: Ο διάλογος της Ελευθερίας με τον σύντροφό της που εγείρει ερωτηματικά
ΕΛ.Κ.: Θάνο, να σου πω, μας τραβάνε, στο λέω από πριν γιατί πρέπει να το ξέρεις. Καλά είμαι! Ήθελα να σου πω ότι μου λείπεις, ότι θέλω να σε δω, ότι σε σκέφτομαι συνέχεια, παρόλο που δεν μπορώ να στο πω γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο.

Θ.: Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε, εντάξει;

ΕΛ.Κ.: Όχι, αυθόρμητη είμαι!

Στη συνέχεια η Ελευθερία είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε κάποιες πλάκες κι εγώ ήρθα σε αμηχανία γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω, δεν μπορούσα να γελάσω εκείνη την ώρα. Πιστεύω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα είμαι πιο κουλ».

Δείτε το βίντεο από το GNTM 2 με τον διάλογο της Ελευθερίας με τον σύντροφό της
Η Ελευθερία μετά από το makeover, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Θάνο, ο οποίος της έδωσε κάποιες ασυνήθιστες συμβουλές, που έκανα τους τηλεθεατές να αμφισβητούν την ειλικρίνειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.